Pianist till företagsfest och event

Pianist som sjunger passar utmärkt till företagsfest, kick off, afterwork och andra företagsevents. Digitalpiano med ett kompakt ljudsystem är väldigt praktiskt och får plats i de flesta kontorslokaler även om det inte finns någon scen.
Om så önskas det är möjligt att låna all nödvändig utrustning, dvs digitalpiano, högtalare, mikrofon osv.Pianist Stockholm Let it be Paul McCartney

Jag brukar framföra 4-5 set (45 min) per kväll, börja med mjukt klingande jazz och sluta med uptempo musik, rock'n'roll, top hits och allt annat som önskas av publiken. Ofta använder jag backing tracks (musikbakgrund med trummor, bas osv.) om det märks att gäster är på danshumör.

Pianisten kan så småningom bli ett centrum för festen genom att charmigt skämta och prata med gäster samt sjunga deras önskelåtar, låtlista kan även skrivas ut och läggas på borden i festlokalen. Ofta bidrar någon av publiken med sitt gästframförande.

Företagsevents är ofta internationella och förmåga att underhålla gäster på olika språk uppskatas av arrangörer. Jag har jobbat med gäster på Svenska, Engelska och Ryska.

Exempel på pianomusik till företagsfest:

- What A Wonderful World (Louis Armstrong)
- Fly Me To The Moon (Frank Sinatra)
- Great Balls Of Fire (Gerry Lee Lewis)
- Blue Suede Shoes (Elvis Presley)
- Superstition (Stevie Wonder)
- Have You Ever Seen The Rain (Creedence Clearwater Revival)
- Sweet Child Of Mine (Guns N'Roses)
- Can't Buy Me Love (Beatles)
- favoriter med - Coldplay, John Legend, Pharrel Williams, David Guetta, Zara Larsson, Adele, Rihanna, Beyonce, Celine Dion, Whitney Houston osv.

Flera exempel på piano till företagsfest finns i min musiklista.

Pianist Stockholm City of Stars La La Land

Pianist Stockholm What a Wonderful World Louis Armstrong