Sångerska och pianist till bröllop i Stockholm

Musiken under ett bröllopp är en viktig del av totalupplevelse. Oavsett om det är ett par psalmer till en vigsel eller pianounderhållning till välkomstdrink, middag, brudparets första dans eller bröllopsfest, levande musik blir en viktig del av den stora dagen, skapar många minnesvärda stunder och gör det möjligt att nå till flera gäster oavsett ålder och bakgrund.

Pianist Stockholm City of Stars La La Land

Jag som pianist och sångerska har medverkat i ett antal bröllop i kyrkan eller borgerligt och skulle vija hjälpa er med musikval, arrangering och alla andra förberedelser som behövs. Det finns möjlighet att skapa en egen låtlista, önska specifika låtar eller välja musikstil. Vid några tillfällen har brudparet bett mig att spela in ett utvalt stycke eller att komponera en helt ny låt speciellt för deras bröllop.

Medans era gäster ankommer kan de behöva tid för att träffa varandra och njuta av minglet. Jag har en stor repertoar av bakgrundsmusik som jag kan framföra under välkomstdrink. Oftast är det lugna ballader, jazz eller utvalda klassiska favoriter. Jag ser till att skapa en trevlig miljö där era gäster kan umgås till stämningsfull musik.

Sedan på kvällen ökar man pulsen på underhållningen. Det blir oftast pop och rock favoriter både på svenska och på engelska, schlager, allsång, rock-n-roll och disco. Om så önskas kan jag även ta med mig en musikbakgrund med förinspelade trummor, bass osv. (backing tracks), en annan musiker eller varför inte ett partyband.

Ibland väljer brudparet att boka både DJ och pianist. Jag samarbetar gärna med DJ under kvällen om brudparet så önskar. Kontakta gärna mig för att jag ska kunna besvara era specifika frågor om musik till bröllop.

Exempel på pianomusik till bröllop och vigsel:

Bridal Chorus, Wagner (ingångslåt)
Det vackraste (Cecilia Vennersten)
För kärlekens skull (Ted Gärdestad)
Så skimrande var aldrig havet (Marie Fredriksson)
Av längtan till dig (Åsa Jinder)
Utan dina andetag (Kent)
Öppna din dörr (Tommy Nilsson)
Jag tror han är en ängel (Lisa ekdahl)
Kärleken förde oss samman (Ulf Lundell)
Jag ger dig min morgon (Fred Åkerström)
Ännu doftar kärlek (Marie fredriksson)
Can't Help Falling In Love With You (Elvis Presley)
The Way You Look Tonight
Ballade Pour Adeline (Richard Claiderman )
Nokturne (Evert Taube)
Bröllopsklockor (Pugh Rogefeldt)
Every Breath You Take (The Police)
Your Song (Elton John)
I will Always Love You (Whitney Houston)

Flera exempel på piano till bröllop finns i min musiklista.