Pianist till mingel i Stockholm

Mingel kan ta olika former och utformas på flertal olika sätt. Att mingla till vackert klingande pianomusik är en fin lösning och brukar uppskattas av gästerna.

Pianomusik under fördrink eller cocktail hour tilltalar de flesta och bidrar till många glada ansikten i rummet. Mingelmusik är bakgrundsmusik vars mening är att skapa en trevlig bakgrund för samtal och möten utan att överrösta eller störa under minglet. Det går även utmärkt att boka piano med sång eller en klassisk pianobar.

Pianisten han en bred repertoar och framför musiken i olika genrer inom pop, rock, jazz, klassiskt. Såklart finns det alltid utrymme för kreativitet och inspiration!

Pianist Stockholm Frank Sinatra Come Fly with me

 

Företagsmingel med musik, piano och sång gynnar trivsamt umgänge och angenäm samvaro. Pianisten spelar upprymd upptempo musik, elegant klassisk mingelmusik eller mysiga jazzlåtar för att skapa en varm inbjudande stämning med sitt framträdande medan gästerna njuter av cocktails, minglar runt och samtalar med varandra.

Om ni har event på kontoret och söker en pianist till mingel kan jag erbjuda en portabel pianobar lösning - ett digitalpiano som inte tar mycket plats och passar in i de flesta kontorslokaler.
För större sammankomster och företgsmingel kan det vara ett alternativ att hyra en flygel som skapar en elegant känsla under minglet och bjuder gästerna på en exklusiv upplevelse.

Mingel, cocktail hour eller fördrink kan även vara en fantastisk lösning som en välkomst till konferens eller kongress. Pianist som framträder mingelmusik eller loungemusik kan anlitas för att öppna ett stort event som exempelvis årsmöte på företag, företagsjubileum, produktlansering eller galamiddag.

Planerar du en privat tillställning och söker en pianist till mingel då du tänker bjuda dina gäster på champagne innan middagen serveras? Eller kanske behöver du lounge pianomusik till ett elegant mingel under afternoon tea?

Boka professionell pianist till fördrink, välkomstdrink, mingel eller buffé för att göra din mottagning till något utöver det vanliga!

Pianist kan även bokas till mingel och fördrink på bröllop innan bröllopsmiddagen för att ge gästerna möjlighet att möta varandra, samtala och njuta av cocktails.

Musikförslag pianist till mingel

  • Your Song (Elton John)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Someone like you (Adele)
  • Dancing on my own (Calum Scott) 

Fler exempel på pianist till mingel finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201

Mingel och cocktail hour kan även vara en del av en temafest med pianist som exempelvis 50-talsfest, cocktail party, sing-along, karaoke eller andra spännande, kreativa och oväntade lösningar!

Kontakta mig om ni önskar att boka en pianist till företagsmingel eller privat event!

Jag kommer gärna med förslag på olika upplägg som passar just er!