Pianist till konferens i Stockholm

Planerar du ett stort möte eller har för uppdrag att arrangera en konferens?

Genom att hyra en professionell pianist med bred repertoar kan man skapa den musikalisk bakgrund som behövs för att hjälpa människor möta varandra.

Oavsett vad dina önskemål är när det gäller musikprogram - om det är lättsam välkomstmusik på morgonen eller sofistikerad jazz på kvällen under middagen - tillgodoser jag dina behov när det gäller musik till konferens.

Du kanske behöver ha en flygel för att bjuda gästerna på det lilla extra och skapa en känsla av exklusivitet? Jag samarbetar gärna med uthyrningsfirma och hjälper dig att komma i kontakt med en leverantör för att hyra flygel till lokalen och skapa en vacker stämningsfull miljö under en konferens.

Pianist Stockholm Frank Sinatra Come Fly with me

 

Jag har arbetat som pianist och sångerska på konferens i konferensanläggningar i Stockholm som Münchenbryggeriet Event & Konferens, Stockholm Waterfront, Musikaliska, Berns, Wennergren Center, Medelhavsmuseet, Clarion, Lydmar Hotel, m. m. med kunder som BMW, Folksam, Eriksson, MANNHEIMER SWARTLING, Stockholm Livsmedelshandlareförening, Hugo Boss, Norges Ambassad.

Välj ett eller flera alternativ när du bokar pianist till konferens

  • Pianist till konferens på morgonen när gästerna anländer - lättsam pianomusik
  • Pianist till konferensmingel på eftermiddagen - bakgrundsmusik med eller utan sång
  • Pianist till konferensmiddag på kvällen - elegant pianomusik
  • Pianobar till konferensavslutning - upprymd musik, piano och sång.

Kontakta mig om ni behöver hjälp med pianomusik till konferens, praktiska detaljer, musikval eller uthyrning av en riktig flygel till konferensanläggning.

Musikförslag pianist till konferens

  • Your Song (Elton John)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Someone like you (Adele)
  • Gypnoperdie #1 (Erik Satie)

Fler exempel på pianist till konferens finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201

Mina insatser har varierat från att spela på morgonen och välkomna gästerna som anländer till konferens med trevlig pianomusik till mingel och konferensmiddag. Jag har även medverkat i på flerdagarskonferens, kongress och sammankomst runtom i hela Sverige såväl som minikonferens, endagskonferens i Stockholm. Ifrån min erfarenhet gynnar musikuppträdanden social samvaro och bidrar till många glada ansikten.

Ni kan välja mellan klassisk musik, lätt lounge jazz med piano och sång eller elegant pianobar. Många önskar att boka bakgrundsmusik till mingel eller cocktails och mer upprymd popmusik till middag med piano och sång. Önskar ni piano och sång till middag eller konferensavslutning? En pianist som sjunger i en pianobar kan vara en praktisk lösning som passar just för er. Kommer ni anordna ett temamöte eller temafest - jag har förslag på upplägg, klädsel och musik och hjälper gärna er att välja ett tema som går ihop med piano underhållningen på konferens enligt era personliga behov.

Välkomna att kontakta mig för en snabb offert!