Pianist till hotell i Stockholm

Piano och hotellmiljö klinger väl samman. Där trevliga möten händer finns det alltid plats för pianomusik. Pianisten i hotell lobbyn kan välkomna hotellgäster och skapa en mjuk bakgrund och trevlig atmosfär i pianobaren medan gästerna möter varandra och njuter av cocktails.

Olika alternativ kan passa olika typer av tillställningar på en hotellanläggning.

För en mingel i hotellbaren - hyr en pianist som sjunger loungemusik eller jazz och skapar vänlig miljö som lockar en att sätta sig vid baren och gynna sig med en drink.

Pianist Stockholm Frank Sinatra Come Fly with me

 

För att skapa en trevlig stämning i hotell lobbyn och den klassiska hotell lounge känsla boka en klassisk pianist eller en jazz pianist. Pianisten som spelar soft bakgrundsmusik kommer att försköna atmosfären och få gästerna känna sig välkomna.

Utseende är viktigt - imponera gäster med en tjusig flygel i hotellobbyn - ett vackert instrument som symboliserar elegans och exklusivitet. Jag hjälper gärna er att komma i kontakt med en uthyrningsfirma eller pianoleverantör för att hyra en flygel till events på hotell.

För kvällens underhållning i hotellbaren kan man boka en pianobar artist som kombinerar pianospel och sång. Den typen av underhållning passar för en opretentiös samvaro, samtal, möten och upprymd stämning. Pianisten spelar glad musik som tilltalar många gäster, tar emot önskemål och skapar en trevlig minnesfull stund i pianobaren.

Pianist Stockholm What a Wonderful World Louis Armstrong

Planerar ni event på hotell eller levande musikframträdande på hotellbaren?
Boka en erfaren pianist med stor repertoar från gamla hits till modern musik för få alla gäster känna sig välkomna.

Kontakta mig för en snabb affär och förslag på upplägg för piano underhållning på hotell!

Musikförslag pianist till hotell

  • Your Song (Elton John)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Someone like you (Adele)
  • Dancing on my own (Calum Scott) 

Fler exempel på pianist till hotell finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201