Pianist till företagsfest i Stockholm

Välkommen att boka en professionell pianist & sångerska till företagsfest, personalfest, firmafest och party!

Söker ni pianist till firmafest? Anlita en pianist för trevligt umgänge till härlig levande musik! Oavsett om du ordnar en stor företagsfest, mottagning, bankett, party, kalas, exklusivt event, kick off eller en opretentiös after work på företaget för medarbetarna - kan pianobar med piano och sång vara en riktig höjdare för festen.

En professionell pianist och sångerska är lyhörd till era önskemål och behov. VI kan skräddarsy musikunderhållning för en unik och oförglömlig personalfest!

Pianist Stockholm Let it be Paul McCartney

Företagsfest med levande musik kan gestalta sig på olika sätt under kvällens gång och beroende på era önskemål.

Festen kan börja med att pianisten spelar ljuvlig klassisk musik medan de inbjudna anländer, samtalar med varandra och njuter av fördrink eller välkomstdrink.

När företagsfest sätter igång kan man uppskatta soft pianomusik som skapar en behaglig grund för gästernas umgänge och samtal.

Om ni planerar en festmåltid, middag, bankett eller buffée under företagsfesten kan pianisten fortsätta spela lättsam musik på piano och sång när maten serveras.

Efter middagen när alla är på partyhumör passar det utmärkt med munter upptempo musik i pianobaren som får stämningen att stanna på top och behåller positiv glad atmosfär med många leenden, party, sing-alongs och goda minnen att ta med sig hem.

Pianist Stockholm City of Stars La La Land

Att ordna en riktig piano bar är en lösning för många på en företagsfest om man vill bjuda sina kollegor eller kunder på en trevlig och samtidigt exklusiv kväll med musik. Pianounderhållning och levande musik skapar en otroligt positiv vibb i rummet under bankett, mottagning eller företagsfest. Gästerna samlas gärna runt pianot för att önska låtar och nynna på välbekanta melodier.

Varför inte sätta ett tema på företagsfesten? Med mat, musik och aktiviteter som passar temat blir det en firmafest lite utöver det vanliga.

Har du för uppdrag att anordna en företagsfest eller personalfest och söker en pianist i Stockholm? För kontorslokaler och små sällskap passar en lösning med portabel pianobar och ljudsystem som pianisten kan ta med sig. Om ni anordnar företagsfest och event av en stor skala i en festlokal med scen eller utan kan det vara ett alternativ att hyra en fin riktig flygel. Jag hjälper er gärna att hitta rätt leverantör som sköter uthyrning och transport.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer om pianist till företagsfest eller skicka förfråga för en snabb offert!

Musikförslag pianist till företagsfest

  • Waiting for love (Avicii)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Don't stop me know (Queen)
  • Sweet child o'mine (Guns n'Roses)

Fler exempel på pianist till företagsfest finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201