Pianist till företagsevent i Stockholm

Om man tänker anordna ett event för stort eller litet företag och bjuda sina medarbetare eller kunder på mingel, sofistikerad afton, cocktail hour, fördrink, middag eller fest kan man boka professionell pianist för företagsevent. Pianisten bidrar ofta till elegant och trevlig stämning under företagsfesten.

Pianounderhållning kan bokas till företagsevents av olika slag - från kundmöte eller mingel för medarbetare till ett stort event för att fira lansering av en produkt eller företagsjubileum. Oavsett om ni anordnar en liten mysig sammankomst på kontoret eller en galamiddag - pianisten kan erbjuda den klassiska mingel pianomusik och underhållningen som passar utmärkt till sådana evenemang.

Pianist Stockholm Let it be Paul McCartney

Många väljer att hyra en riktig flygel för att bjuda sina kunder eller medarbetare på något extra och ordna en elegant piano kväll med exklusiv känsla. Jag hjälper er gärna att komma i kontakt med en leverantör som sköter pianouthyrning för stora events.

Även om ni ska enbart ha ett fåtal inbjudna på ert företagsevent kan pianomusik förfina samvaron. Hemtrevlig stämning som skapas av levande musik och sång skapar en soft bakgrund för samtal och umgänge. Jag kan ta med mig all nödvändig utrustning och digitalpiano för att ordna en mini-pianobar på ert kontor.

Pianist Stockholm Frank Sinatra Come Fly with me

 

Funderar ni på att ha levande musik till företagsfest, kundmöte eller event och önskar att boka en pianist?

Jag kommer gärna med förslag på olika upplägg som kan passa just er. Man kan välja att boka pianist eller piano med sång som bakgrundsmusik till företagsmingel, middag, cocktail hour på företaget, afterwork, kundmöte eller ett annat företagseventevent. Om ni önskar kan jag även hjälpa er att sätta ett tema för eventet och ordna en temafest med pianist som exempelvis Gatsby Fest, cocktail party, 50-talsfest, pianobar m.m.

Musikförslag pianist till företagsevent

  • Waiting for love (Avicii)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Don't stop me know (Queen)
  • Sweet child o'mine (Guns n'Roses)

Fler exempel på pianist till företagsevent finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201

Kontakta mig för att skräddarsy ett program med pianomusik till företagsevent som skapar många goda minnen och lämnar utrymme för samtal och möte!