Pianist & sångerska till fest i Stockholm

Det finns alltid anledning att fira - jag hjälper till att krydda festen med pianomusik och sång!
Har du ett festligt evenemang på gång och behöver planera för musik och underhållning? Det finns ett mångfald scenarier på hur din fest kan utformas. Pianomusik och sång till piano är ett stämningsskapande inslag som kan försköna din högtid, fest eller bjudning.

Pianist Stockholm Let it be Paul McCartney

Anordnar du ett kalas eller party hemma och söker pianist & sångerska till fest? Unna dina gäster läcker pianomusik med sång och ett härligt party i pianobaren. Innan festmåltiden serveras kan familjen, vänner och kollegor umgås och mingla till en behaglig bakgrund av klassisk musik, mingelmusik, lättsam jazz eller blues. Medan gästerna njuter av cocktails kan pianisten spela mjuk mingelmusik och skapa mysig stämning i vardagsrummet vid braskaminen eller ute i trädgården.

Om du inte har något piano hemma kan jag ta med mig egen utrustning!

Om du planerar för ett kalas och vill att din fest ska vara unik och oförglömlig kan du hjälpas åt att sätta ihop en egen låtlista eller välja ett specifikt tema för din bjudning. Inget gynnar party mer än ett ljuvligt pianouppträdande i vardagsrummet!

Pianist Stockholm Cant stop the feeling Justin Timberlake

Har ni för avsikt att arrangera en bjudning på en festvåning eller krog i Stockholm och söker pianist & sångerska? Det kan vara en fin lösning att ha en pianist spelandes i rummet för att få gästerna på gott humör och skapa en underbar stämning. På en större fest, mottagning eller bankett med en tjusig festmåltid och flertal gäster kan pianisten bjuda på partymusik med piano och sång. 

Jag hjälper gärna med val av partymusik som passar för just ert firande. Om ni önskar att hyra en flygel för en stor bankett eller ett exklusivt party kan jag hjälpa er med detta genom att förmedla kontakter till uthyrningsfirmor som jag samarbetar med.

Under en bankett och sofistikerad bjudning med fest och firande kan pianouppträdandet anpassas till era specifika behov. Det kan variera mellan mingelmusik till välkomstdrink, piano och sång under festmåltiden och upptempo partymusik senare på kvällen. Jag är lyhörd för era önskemål angående musikval och har även förslag på olika temafest upplägg som kan förhöja upplevelsen och göra din fest minnesrik.

Kontakta mig gärna så berättar jag mer om piano och sång till fest!

Musikförslag pianist & sångerska till fest

  • Waiting for love (Avicii)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Don't stop me know (Queen)
  • Sweet child o'mine (Guns n'Roses)

Fler exempel på pianist & sångerska till fest finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201