Cocktailparty med pianist i Stockholm

Söker du en pianist till cocktailparty i Stockholm då du tänker bjuda dina gäster på champagne och mousserande vin innan middagen serveras? Eller kanske behöver du levande pianomusik till välkomstdrink på din bjudning?
Boka en pianist till cocktailparty och mingel för att göra din mottagning till en elegant soaré!

Cocktail party med klassiska festliga cocktails, gäster klädda i smoking och cocktailklänning är en sofistikerad och elegant tillställning som passar fint till fest och middag. Pianomusik bidrar till en trivsam avslappnande stämning och ljuvligt socialt umgänge.

Pianist Stockholm Cant stop the feeling Justin Timberlake

Medan gästerna minglar runt, konverserar och njuter av festliga drinkar och socialt umgänge spelar pianisten läcker klassisk musik, cocktail-klassiker som Tom Jones och Burt Bacharach eller lättsam jazz. Gästerna kan fokusera på trivsamma möten och ljuvliga samtal till fint klingande toner av Erik Satie, Frank Sinatra eller musiken från filmen Casablanca.

För att ordna ett lyckat cocktailparty hemma med pianist kan du skräddarsy din egen sånglista med passande musik som ska framföras av pianisten under kvällen. Sång och piano kan bokas till cocktailparty som bakgrundsmusik även om det inte finns något piano i rummet. Jag hjälper gärna er att hitta smarta lösningar för cocktail party på hemmafest och tar med mig all nödvändig utrustning som digitalpiano och sånganläggning.

Söker du en pianist till cocktailparty under ett företagsevent? Alltfler företag väljer pianounderhållning som ger en extra krydda till personalfest eller företagsmingel. Cocktailparty är en formell men samtidigt lättsam och festlig social tillställning. Det kan anordnas som ett självständigt mingel, en fördrink eller som en del av en middag eller fest. Dessa tillställningar kan till fördel kompletteras med behaglig pianomusik i bakgrunden. Boka en cocktail pianist!

Anlita professionell pianist till cocktailparty för att förgylla samvaron! Musiken främjar socialt umgänge. Klassisk musik låter sofistikerat och elegant och passar till formella företagsevents, mottagningar. Ljuvlig jazz förhöjer stämningen och skapar en positiv vibb i rummet. Pianisten spelar även välkända cocktailpiano favoriter som exempelvis Frank Sinatra, Dean Martin eller Tom Jones vilket bidrar till en avslappnad och inbjudande atmosfär under minglet på cocktailparty.

Önskar du att hyra en cocktailpianist som spelar på en flygel? Om man har för avsikt att ställa till med ett riktigt cocktailparty kan en klassisk flygel vara ett viktigt attribut. Planerar du för ett lyxigt eller exklusivt företagsevent? Jag samarbetar gärna med flygeluthyrningsfirma för att hjälpa mina kunder att ordna ett förstaklassevent.

Musikförslag pianist till cocktailparty

  • Your Song (Elton John)
  • Perfect (Ed Sheeran)
  • Everglow (Coldplay)
  • Someone like you (Adele)
  • Dancing on my own (Calum Scott) 

Fler exempel på pianist till cocktailparty finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201