Pianist till brudvals & första dans

Tänker ni överraska era gäster med en elegant och romantisk första dans till piano och söker en pianist som spelar till brudvalsen? Att dansa till levande musik är en oförglömlig upplevelse både för er och för era gäster. Musik och dans kommer att skapa ett fantastiskt minne för livet.

Jag hjälper er gärna med vacker musik till er första dans på bröllop. Tillsammans kan vi välja musik enligt era önskemål - ett läckert klassiskt stycke eller - varför inte - er favoritlåt framfört på piano och sång på ett rent hjärtknipande sätt! Jag går er till mötes för att skapa en vacker stund som alla kommer att minnas länge!

Pianist Stockholm City of Stars La La Land

Som pianist har jag anlitats ett flertal gånger för att spela brudparets önskemusik till deras första dans. Enligt min erfarenhet blir brudvalsen ofta en spektakulär upplevelse som bröllopsgästerna uppskattar. Det är sådant man sällan glömmer!

Brudparets första dans på bröllop är en gammal vacker tradition, likaså att dansa sin brudvals till vackert pianospel. Vanligtvis är första dansen en vals men det kan vara vilken dans som helst – allt efter brudparets önskemål. Det viktigaste är att ni har en personlig koppling till musiken och väljer ett stycke eller en låt som väcker starka känslor hos er eller betyder mycket för er. Ofta är det en låt som förknippas med romantiska minnen från er första dejt eller liknande händelser som bara ni två har kännedom av. Sådana stunder är oförglömliga för brudparet och det är just de minnen som ska framkallas med den vacker musik som pianisten kommer att spela under er första dans.

Pianist Stockholm Let it be Paul McCartney

Pianisten som spelar till brudvalsen har en förmåga att främja det vackraste i just ert par genom att vara lyhörd till era personliga önskemål om musikens genre, stil, tempo och karaktär. Pianisten hjälper ofta även med musikval i och med att det kan vara svårt att välja rätt musik beroende på er ambition som dansare. Första dansen på bröllopet kan uppträdas till en traditionell wienervals, en modern poplåt, eller- varför inte - gå ifrån traditionen och dansa salsa eller argentinsk tango?

Tillsammans kan vi göra er dans till en fantastisk dröm så att alla i publiken bli gripna. Om ni önskar provdansa brudvals till piano innan bröllopsdagen möter jag gärna er på en repetition.

Kontakta mig så berättar jag mer om första dans på bröllop!

Musikförslag Pianist till brudvals & första dans

  • An Der Schönen Blauen Donau - Johann Strauss Jr
  • Brudvals - E. Taube
  • Dean Martin - Amore
  • Drömmen Om Elin - P. Himmelstrand
  • Födelsedagsvals Till Mona - B. Ulvaeus / B. Andersson
  • Kaiserwalzer - Johann Strauss Jr

Fler exempel på piano till brudvals & första dans finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201