Pianist till bröllopsmingel, fördrink & välkomstdrink

Planerar ni att boka en pianist till bröllopsmingel, fördrink eller välkomstdrink efter vigselceremonin?

Jag hjälper gärna er med stämningsfull musik på piano och sång om ni önskar förgylla kvällen med musik!

Bröllopsmingel brukar hållas efter vigselceremonin. Om man gifter sig borgerligt kan minglet börja strax efter bröllopet. Pianisten inleder minglet med lugn och vacker musik, vanligtvis utan sång. Sånger som spelas under bröllopsminglet är stämningsfulla och kan väljas i samråd med brudparet.

Pianist Stockholm City of Stars La La Land

Musikens roll här är betydande: att skapa en trivsam skön bakgrund som många uppskattar men ingen blir störd av. Pianisten som har bred repertoar spelar musiken som de flesta känner igen och bidrar till många glada leenden under bröllopsminglet.

Pianisten som medverkar under bröllopsceremonin kan även hjälpa er med musiken till fördrink och välkomstdrink. Om ni gifter er i kyrkan brukar man bjuda gästerna på champagne efter ceremonin och därefter åka till festlokalen där bröllopsmiddagen ska hållas. Inför middagen brukar fördrink eller välkomstdrink ordnas, innan brudparet anländer till lokalen och efter de har välkomnat alla till festen.

Mingelmusik eller bakgrundsmusik under fördrinken på bröllop är till för era gäster att umgås och samtala i en trevlig miljö. Musiken skapar en behaglig bakgrund och en trivsam atmosfär under minglet.

Om ni önskar boka pianist till välkomstdrink, kan det vara ett alternativ att välja piano och sång eftersom den typen av underhållning bidrar till en trivsam ljuvlig stämning. Välkomstdrinken brukar ske strax efter vigselceremonin eller medan gästerna anländer från vigseln till lokalen där bröllopsmiddagen ska hållas.

Om det inte finns piano på plats i lokalen kan jag ta med mig egen utrustning. Musiken kan väljas ur min repertoarlista men det finns alltid plats för era önskemål. Oavsett om ni väljer att ha enbart piano eller piano med sång till fördrink och mingel efter vigseln, kommer musiken att förgylla stunden och skapa en avslappnad stämning.

Kontakta mig gärna så hjälper jag er att utforma ett musikprogram till bröllop!

Musikförslag bakgrundsmusik till fördrink & mingel

  • Can't Help Falling In Love With You (Elvis Presley)
  • The Way You Look Tonight (Frank Sinatra)
  • Ballade Pour Adeline (Richard Clayderman )
  • Nokturne (Evert Taube)
  • Bröllopsklockor (Pugh Rogefeldt)
  • Every Breath You Take (The Police)
  • Your Song (Elton John)
  • I will Always Love You (Whitney Houston)

Fler exempel på piano till bröllopsmingel finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201