Pianist till bröllopsmiddag

Planerar ni för att anlita en pianist till er bröllop? Det kan vara en utmärkt lösning att boka pianist till bröllopsmiddag eller anordna pianobar med piano och sång där gästerna skulle bjudas på härlig blandning av musik.

Ett underbart sätt att fira brudparet är att önska deras favoritmusik i pianobaren eller varför inte själv bidra med en sång eller flera! Pianisten med bred repertoar som omfattar flera olika genrer bjuder på sitt pianospel till allas glädje!

Pianist Stockholm Let it be Paul McCartney

Bröllopsmiddag är svårt att föreställa utan musik och levande musikuppträdande i pianobaren kan vara en riktig höjdare! Pianist bjuder på upptempo musik eller stämningsfull sång som ger lite guldkant till middagen och skapar positiv stämning.

Pianobar med en pianist som sjunger är för många en självklar lösning för att fylla i luckor mellan talen med välkända låtar och upptempo musik på piano och sång. Pianobar där gästerna kan få önska låtar passar utmärkt till bröllopsmiddagen då alla är på gott humör och njuter av fantastisk mat och alla fina ord som sägs under middagen.

Önskar ni att bjuda era gäster på något extra? Hyr en riktig flygel för en äkta pianobar känsla! Jag har flera samarbeten med uthyrningsfirmor som hjälper gärna med det praktiska och ordnar flygel till lokalen.

Pianobar med flygel ser fantastiskt fint ut och skapar flera minnesvärda stunder under kvällen.
Tänker ni ordna en klassisk pianobar med härlig stämning och en duktig pianist som bjuder på musik och sång?

Kontakta mig för hjälp med planering av musik till bröllopsmiddag!

Musikförslag Pianist till bröllopsmiddag

  • Öppna din dörr (Tommy Nilsson)
  • Jag tror han är en ängel (Lisa ekdahl)
  • Kärleken förde oss samman (Ulf Lundell)
  • Jag ger dig min morgon (Fred Åkerström)
  • Ännu doftar kärlek (Marie fredriksson)

Fler exempel på piano till bröllop finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201