Pianist till bröllop & vigsel i Stockholm

Grattis till det stundande bröllopet! Planerar ni musik för den stora dagen? Om ni önskar en färgstark och minnesrik vigsel är det viktigt att välja rätt musik som är personlig och särpräglad. Det kan vara en fin lösning att boka en pianist som hjälper er med musik till ert bröllop.

Till vigselceremonin är det viktigt att välja en solist som sjunger professionellt men också från hjärtat och framför musik som hjälper alla att få utlopp för känslorna. Ända från den stunden då pianisten spelar sina första toner kan man känna hur hjärtan fylls med kärlek. Musik till bröllop & vigsel är musiken som berör och skapar minnen för livet.

Pianist Stockholm City of Stars La La Land

Bröllopsminglet är en viktig tillställning då musiken spelar stor roll för den skapar en mysig stämning och hjälper gäster att smälta ihop, umgås och njuta av det vackra firandet. Pianisten spelar och sjunger mjukt under minglet för att skapa en trevlig bakgrund för samvaron och umgänget. Musiken kan variera från elegant klassisk musik till lättsam jazz och pop. Medan gästerna minglar runt har brudparet möjlighet att njuta av ögonblicket och lyssna till avkopplande stämningsfull musik.

Musikförslag pianist till bröllop:

  •  What A Wonderful World (Louis Armstrong)
  •  Fly Me To The Moon (Frank Sinatra)
  •  Great Balls Of Fire (Gerry Lee Lewis)
  •  Blue Suede Shoes (Elvis Presley)
  •  Superstition (Stevie Wonder)
  •  Have You Ever Seen The Rain (Creedence Clearwater Revival)
  •  Sweet Child Of Mine (Guns N'Roses)
  •  Can't Buy Me Love (Beatles)

Fler exempel på musik till bröllop finns i Spotifylistan


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201

Under bröllopsfesten och bröllopsmiddagen är stämningen på topp. Kvällen bjuder på underhållning, gästernas tal, god mat och dryck med upptempo musik och glada sånger. Pianisten kan bidra till många glada ansikten i pianobaren med sing-alongs, piano karaoke, önskelåtar och livlig musik som jazz, blues, pop och rock-n-roll. Gästerna samlas runt piano och sjunger deras favoritlåtar. Musiken sätter fart på bröllopsfesten.

En viktig händelse under bröllopsfesten är parets första dans eller brudvals. Alla gästers uppmärksamhet riktas mot det vackra brudparet som svävar ut på dansgolvet till en elegant vals. Varför inte dansa till läcker pianomusik? Jag hjälper er gärna med musikval till brudvals och alla förberedelser kring detta.

Bröllop och vigsel är kärlekens stora fest. Dagens alla ögonblick kommer att stanna kvar i minnet för livet.
Kontakta gärna mig om ni planerar musik till ert bröllop och tänker boka en pianist, så hjälper jag er med den musikaliska delen av firandet!