Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pianiststockholm.se/public_html/templates/themler2/functions.php on line 201

Pianolektioner i Stockholm

För dig som är intresserad av pianolektioner men inte har några förkunskaper utan är helt nybörjare kan det vara bra alternativ att börja spela med en privat pianolärare.
Jag erbjuder privatlektioner i en pianostudio i Solna eller på distans för nybörjare vuxna och barn oavsett nivå och ålder. 

Enskilda lektioner

Enskilda lektioner ger dig möjlighet att göra rätt från början när det gäller teknik och kroppsposition vid pianot. Dessutom kan det vara bra för en nybörjare att jobba fram en övningsrutin som ger framsteg men samtidigt lämnar mycket plats för inspiration och spelglädje. Det är en svårlöst uppgift för att varje person är unik. En privatlärare hjälper dig att utvecklas i rätt riktning utan att tappa lust och motivation. Enskilda pianolektioner kan vara en passande lösning både för dig som vill snabbt se framsteg på piano lika som om du vill hellre vill ta det lugnt och känna efter.

Pris: från 550:-
Längd: från 30 min
Plats: Pianostudio på Fyrgränd 1 i Solna
Du behöver: inga förkunskaper

Vuxna & barn

Både vuxna och barn är välkomna på mina privatlektioner, det finns ingen åldersgräns. Barn i alla åldrar får gärna börja med enskilda pianolektioner hos mig. Min rekommendation är dock att man väntar tills barnet har börjat skolan. Din nivå kan variera från nybörjare till avancerad. Jag har undervisat såväl yrkesmusiker och sångare som elever utan några förkunskaper alls. Så länge du vill bli bättre på piano, hitta motivation eller uppleva spelglädje vill jag gärna hjälpa dig att uppnå ditt mål!

Som pianolärare strävar jag alltid efter att upprätthålla hög standard på min undervisning. På enskilda pianolektioner tillämpar jag en modern approach som bygger på en blandning av den klassiska traditionen, gehörsbaserad metod och användning av digitala medel som exempelvis online utbildningsplattformar, appar, inspelningsprogram, notskrivningsprogram m.m. Enskilda pianolektioner för såväl vuxna som barn bygger upp på så sätt att dess innehåll anpassas efter elevers behov.

Konsten att vara en skicklig pianolärare och inspirera elever i enskild undervisning är oupplösligt förbunden med lärarens kompetens som yrkesmusiker. I min roll som pianolärare får jag stor nytta av mina kunskaper och färdigheter som verksam pianist samtidigt som jag får lärdom och inspiration från mina elever i mitt yrkesliv som professionell pianist.

Pianolektioner på distans

Spela utan att lämna ditt hem själv eller med en kompis - boka pianolektioner på distans.
Vi ses online via webcam och spelar precis som på vanliga pianolektioner. Det enda som behövs är en dator med internetuppkoppling och ett piano!

Pianolektioner individuell på distans är 45 min lång och innehåller flera olika moment såsom teori, improvisation, ackordspel eller teknik. Vi kommer överens om vilka moment du själv vill inkludera i distansundervisningen och du får allt material skickat till dig via e-post eller Google Drive.

Pris: 500:-
Längd: 45 min
Plats: Du väljer själv!
Du behöver: piano. dator, internet, hörlurar

Är du intresserad av att boka enskilda pianolektioner eller har frågor om upplägget på privatlektioner?

Hör av dig så berättar jag mer om min undervisning. Du kan även skicka en förfråga eller få en prisoffert för privatlektioner!

Boka pianolektion 

Klicka här för att boka tid för pianolektion i Solna, Fyrgränd 1   

Online bokningssida kommer att öppnas i ett nytt fönster.

OBS! Kontrollera att du har fått en bokningsbekräftelse till ditt email adress efter en genomförd bokning. I annat fall har bokningen inte gått igenom!

Kontakta mig om du har problem med onlinebokning eller hittar inga tider som passar.