Pianokurser i Stockholm

Vill du fördjupa dig i piano eller är du nybörjare på piano som är spelsugen och nyfiken?

Gå en pianokurs! Jag erbjuder grundkurser och fördjupningskurser i piano med undervisning i små grupper om 2-3 elever som passar för vuxna och barn i olika åldrar.

 

Om pianokurser 

Pianokurs är ett utmärkt alternativ för dig som gillar samspel och får glädje av att spela i grupp. Det kan även passa dig som vill utvecklas på piano inom ett visst område som till exempel teknik, notläsning eller ackordspel.

Pianokurs i grupp är en spännande möjlighet att uppleva glädjen i samspel med andra och dynamisk och energifylld musikskapande. Att gå en pianokurs kan bli en fantastiskt lärorik erfarenhet i och med att man delar med sig av sina erfarenheter. För att delad glädje är dubbel glädje!

Nybörjarkurs i piano (grupp)

För att gå en grundkurs eller nybörjarkurs i piano krävs inga förkunskaper, både vuxna och barn är välkomna! Grundkurs i piano riktar sig till dig som vill få grundläggande färdigheter i piano i olika områden som, till exempel ackordspel, musikteori eller teknik.

Pianokurser som jag erbjuder ger dig en primär uppfattning om musikskapande på piano och grundkunskaper i musikteori. Pianokurs för nybörjare handleds av pianolärare på ett lekfullt sätt med fokus på samspel och individuell utveckling. Metoden som tillämpas under handledningen är blandning av gehörsspel, improvisation och den klassiska traditionella metodiken.

Grundkurs i piano kan vara förberedande för dig som vill fortsätta med att fördjupa dig inom olika områden genom att gå en av mina fördjupningskurser som till exempel jazzpiano, pianoteknik, pianokomp för sångare, pianocover kurs eller datorspelsmusik på piano.

Pris: 500:- per deltagare och tillfälle
Längd: 45 min x 5 tillfällen
Plats: Pianostudio på Fyrgränd 1 i Solna
Du behöver: Inga förkunskaper
Antal deltagare: 2-3

Fördjupningskurs i piano (grupp)

Fördjupningskurs i piano är för dig som redan har vissa kunskaper i piano och vill spela mer, alternativt för dig som vill fördjupa dig inom en viss genre, t ex jazz, klassiskt eller pop. Att gå en fördjupningskurs i piano innebär att spela i små grupper om 2-3 personer i samma ålder och samma fördjupningsämne.

Att gå en pianokurs kan även hjälpa dig som har luckor i exempelvis pianoteknik eller musikteori och vill fördjupa dig inom just de områden.

Fördjupningskurs i piano handleds av en pianolärare och passar för både vuxna och barn. Du får vägledning i de ämnen som är intressanta för dig och får en chans att både spela med de andra och få individuellt anpassade instruktioner. 

Pris: 500:- per deltagare och tillfälle
Längd: 45 min x 5 tillfällen
Plats: Pianostudio på Fyrgränd 1 i Solna
Du behöver: Inga förkunskaper
Antal deltagare: 2-3

Pianokurs på distans (grupp)

Pianolektioner med en kompis på distans är 45 min långa. Alla deltagare får varsin länk till ett online “undervisningsrum” där vi ses via webbkamera och spelar precis på samma sätt som på en vanlig pianolektioner. 
Deltagarna får allt material i förväg eller i samband med lektionstillfälle via e-post, Google Drive, Dropbox eller en annan cloud service. Tillsammans kommer vi överens om den musik som vi kommer att spela och de moment som vi fokuserar på under undervisningen. Det kan vara ackordspel eller klassiskt piano, improvisation, jazzpiano eller teori.

Pris: 350:- per deltagare
Längd: 45 min
Plats: Du väljer själv!
Du behöver: piano. dator, internet, hörlurar, webbkamera
Antal deltagare: 2-3

Upplägg distanskurs

Du bokar dina pianolektioner själv online. Därefter får du en länk till ett online mötesrum skickat till dig via e-post eller sms. När det är dags för din lektion klickar du på länken och ett fönster med online undervisningsrum öppnas i din browser eller i appen. Vi ser varandra via webbkamera och spelar precis som på en vanlig pianolektioner!

Anmäl intresse - bli kontaktad

Är du nyfiken på grundkurs eller fördjupningskurs i piano?
VIll du komma igång med piano och intresserad av grupplektioner?

Kontakta mig så berättar jag mer om pianokurser för nybörjare, vuxna & barn!

Boka pianolektion 

Klicka här för att boka tid för pianolektion i Solna, Fyrgränd 1   

Online bokningssida kommer att öppnas i ett nytt fönster.

OBS! Kontrollera att du har fått en bokningsbekräftelse till ditt email adress efter en genomförd bokning. I annat fall har bokningen inte gått igenom!

Kontakta mig om du har problem med onlinebokning eller hittar inga tider som passar.