Pianolektioner & pianokurser i Stockholm 

Pianolektioner

Är du intresserad av att lära dig spela piano med en privatlärare? Privatlektioner är ett bra sätt att snabbt komma igång med piano. Privatlärare bedömer dina befintliga kunskaper i piano och lägger upp pianolektioner för att möta dina personliga önskemål.

Mitt mål som lärare är att hitta en balans mellan utveckling, inspiration och spelglädje. Var den ligger är individuellt för varje person men en skicklig lärare vet att det är just den balansen som behöver uppnås för att man ska lyckas på piano.

Pianolärare i Stockholm - Jane Levkovskaya

Vill du lära dig spela piano och letar efter en pianolärare i Stockholm som erbjuder pianolektioner för vuxna & barn?

Jag hjälper dig gärna att komma igång med piano om du är nybörjare eller bli bättre på piano om du redan spelat en del tidigare!

Jag är en pianist utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med gedigen erfarenhet inom pianoläraryrket. Min största prioritet är att erbjuda hög kvalite på pianolektioner och kurser för både vuxna och barn.

Genom åren har jag jobbat som pianolärare, pianocoach och handledare i piano i Stockholm hos utbildningsarrangörer som Kulturskolan Stockholm, Sensus Studieförbund, Nacka Musikskola, Upplands Väsby Musikskola, Österåkers Musikskola m.m.

Numera driver jag mitt eget företag och erbjuder pianolektioner och kurser i min pianostudio i Stockholm. I dagsläget erbjuder jag privatlektioner för barn och vuxna utan åldersgräns samt ett antal pianokurser med olika inriktningar.

Pianokurs med individuell handledning

Man kan välja att gå pianokurs i grupp med minst 2 deltagare eller att gå pianokurs själv, dvs med individuell handledning. Pianokurs är en form av lektion då man fokuserar på ett specifik moment och bygger upp undervisningen utifrån det eleven vill utvecklas i. 

Pianokurs i grupp

Pianokurs i grupp kan vara ett bra alternativ för dig som är intresserad av att bli bättre på piano och kan tänka sig spela piano i en mindre grupp. Pianokurser för vuxna och barn är upplagda på så sätt att varje kurs fokuserar på ett specifikt moment eller musikgenre, exempelvis pianoteknik, jazzpiano, datorspelsmusik eller ackordspel på piano.

Boka pianolektion eller pianokurs

Är du intresserad av att lära dig piano och vill boka pianolektioner eller anmäla intresse till en pianokurs?

Kontakta mig så hjälper jag dig att komma igång med piano eller berättar mer om upplägget på pianolektioner och kurser.

Pianostudio

Välkommen ti min pianostudio på Ryttargatan 5 i Solna!