Pianolektioner & pianokurser i Stockholm 

Pianolektioner 

Är du intresserad av att lära dig spela piano med en privatlärare?

Privatlektioner är ett bra sätt att snabbt komma igång med piano. Privatlärare bedömer dina befintliga kunskaper i piano och lägger upp pianolektioner för att möta dina personliga önskemål.

Mitt mål som lärare är att hitta en balans mellan utveckling, inspiration och spelglädje. Var den ligger är individuellt för varje person men en skicklig lärare vet att det är just den balansen som behöver uppnås för att man ska lyckas på piano.

Pianolärare i Stockholm - Jane Levkovskaya

Vill du lära dig spela piano och letar efter en pianolärare i Stockholm som erbjuder pianolektioner för vuxna & barn?

Jag hjälper dig gärna att komma igång med piano om du är nybörjare eller bli bättre på piano om du redan spelat en del tidigare!

Jag är en pianist utbildad på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med gedigen erfarenhet inom pianoläraryrket. Min största prioritet är att erbjuda hög kvalite på pianolektioner och kurser för både vuxna och barn.

Genom åren har jag jobbat som pianolärare, pianocoach och handledare i piano i Stockholm hos utbildningsarrangörer som Kulturskolan Stockholm, Sensus Studieförbund, Nacka Musikskola, Upplands Väsby Musikskola, Österåkers Musikskola m.m.

Numera driver jag mitt eget företag och erbjuder pianolektioner och kurser i min pianostudio i Stockholm. I dagsläget erbjuder jag privatlektioner för barn och vuxna utan åldersgräns samt ett antal pianokurser med olika inriktningar.

Pianokurs i grupp

Pianokurs i grupp kan vara ett bra alternativ för dig som är intresserad av att bli bättre på piano och kan tänka sig spela piano i en mindre grupp. Pianokurser för vuxna och barn är upplagda på så sätt att varje kurs fokuserar på ett specifikt moment eller musikgenre, exempelvis pianoteknik, jazzpiano, datorspelsmusik eller ackordspel på piano.

Boka pianolektion eller pianokurs i Stockholm 

Är du intresserad av att lära dig piano och vill boka pianolektioner eller anmäla intresse till en pianokurs?

Kontakta mig så hjälper jag dig att komma igång med piano eller berättar mer om upplägget på pianolektioner och kurser.

Klicka här för att boka tid för pianolektion i Solna, Fyrgränd 1   

Online bokningssida kommer att öppnas i ett nytt fönster.

OBS! Kontrollera att du har fått en bokningsbekräftelse till ditt email adress efter en genomförd bokning. I annat fall har bokningen inte gått igenom!

Kontakta mig om du har problem med onlinebokning eller hittar inga tider som passar.