Pianist till privat event

Anlita pianist till fest, dop, bröllop, begravning

 

 

Pianist till bröllopsfest

Bröllopsfest är utan tvivel dagens höjdpunkt som kan förgyllas med levande musik. Funderar ni på att välja pianobar som kvällens underhållning? En duktig pianist med bred repertoar kan förhöja stämningen på festen med upptempo musik, önskelåtar och välkända partylåtar i pianobaren. Pianisten hjälper er gärna med att skräddarsy pianobar underhållning så att den passar just er bröllopsfest och gör kvällen oförglömlig.

Pianobar på bröllopsfesten

Jag hjälper er gärna att välja musik som möter just era önskemål samt ett upplägg för pianobar till bröllopsfesten!  Ni kanske önskar att skapa en spellista med partylåtar som ska uppträdas under bröllopsfesten?

Eller kanske har ni önskelåtar som är meningsfulla och personliga för just er och ni önskar att pianisten ska spela dem i pianobaren under kvällen? Många väljer att ordna en sing-along med partymusik på bröllopsfesten. 

Bröllopsfest är en tillställning som präglas av socialt umgänge. Många gäster träffas för första gången medan de andra har varit nära vänner i decennier. Bland gästerna finns människor i olika åldrar som skiljer i sin musiksmak. Därför passar en sådan form av underhållning som pianobar särskilt bra till just bröllopsfest då musiken samlar ihop gästerna runt pianot och ger dem en positiv laddning.

Pianisten bygger upp sitt energiska uppträdande med upptempo musik, önskelåtar och välkända partylåtar som tilltalar många. I pianobaren brukar det vara en härlig stämning då gästerna umgås och gärna sjunger med pianisten till sin favoritmusik.

Hyr pianist med flygel

Önskar ni anordna pianobar med en pianist som sjunger på er bröllopsfest och behöver hjälp med planeringen?

Kontakta mig för att skräddarsy ett musikprogram för kvällen. Jag samarbetar även med en firma som sköter pianouthyrning om ni önskar att lyxa till bröllopsfesten med en tjusig flygel.

Musikförslag pianist till bröllopsfest

  • What A Wonderful World (Louis Armstrong)
  •  Fly Me To The Moon (Frank Sinatra)
  •  Great Balls Of Fire (Gerry Lee Lewis)
  •  Blue Suede Shoes (Elvis Presley)
  •  Superstition (Stevie Wonder)
  •  Have You Ever Seen The Rain (Creedence Clearwater Revival)
  •  Sweet Child Of Mine (Guns N'Roses)
  •  Can't Buy Me Love (Beatles)
 

 

 

 
 

info@pianiststockholm.se
+46762973135

 

Copyright © 2021 Pianist Stockholm
Web Analytics