Pianolektioner i Stockholm.

Pianolektioner

Kan pianolektioner vara givande och roliga samtidigt?

Ja! När rysk klassisk tradition möter friheten i jazzimprovisation, pop och rock i en och samma lärare.

Min 10- årig erfarenhet som musiker och pianolärare både i Sverige och utomlands har gett mig möjlighet att utveckla mitt undervisningssätt till medvetet och inspirerande, mycket individuellt och så nära musikskapande och musicerande som möjligt.

I bakgrunden har jag den traditionella Ryska musikskolan med effektiva övningsrutiner som jag ofta väljer att dela med mina elever. 
Som jazzmusiker kan jag bidra mycket till undervisnings situationen genom improvisation och gruppspel, det är så lätt att kommunicera och hitta glädje i ett gemensamt musiserande. 

Jag har jobbat som musiker och pianobar artist i olika länder och på kryssningabåtar och har utvecklats mycket som solopianist i olika genrer vilket gör att jag är lika bred i min undervisning, använder oftast mina egna pianoarrrangemang och kan lägga upp gruppundevissning i  pop, rock, klassiskt och jazz. 

Jag kom till Sverige från Sibirien 2008 för att studera på Kungliga Musikhögskolans kandidatprogram för jazzmusiker med piano som huvud instrument. Genom åren har jag jobbat med vuxna och barn från nybörjare till avancerad nivå. 

För nuvarande kan man boka pianolektioner för barn (från 6 år) och vuxna oavsett nivå. Undervisning sker hemma hos elever och lektioner är 30 minuter för barn under 7 år och 45 minuter långa för barn äldre en 7 år och vuxna.Lektionens innehåll kan variera från notläsning och ackordspel till pop/rock pianokomp (på keyboard eller synth), piano till egen sång, improvisation och jazz/blues. Det finns även möjlighet att få hjälp med låtskrivning och producering samt musiknotering och arrangemang.

Elevernas Favoriter (mest önskade stycken)

Für Elise
He's A Pirate
Faded
Gypnopédie 1
River Flows In You
Let It Go
Hello (Adele)
Lost (Ruth B)
Ordinary People (John Legend)
My Heart Will Go On (Titanic)